Om oss


Møn Transport AS vart stifta i 1998 av brødrene Kjetil og Svein Jarle Møn. I starten vart det investert i to lastebiler til transport av avfall i Nordhordaland.

Selskapet har i dag over 20 lastebiler, og fleire maskiner i drift kvar dag. Møn Transport AS har hatt tilhold på Manger i Radøy Kommune i 17 år. I 2015 flytta firmaet til moderne kontor og verkstedslokaler i Galteråsen, Isdalstø. Vi har i dag 24 fast ansatte, og 4 deltidsansatte. Våre medarbeidere er kjent for å gjere sitt ytterste for å tilfredsstille våre kunder. Vi set punktlighet, sikkerhet, og HMS i første rekkje. Kundens og myndighetenes krav til internkontroll og kvalitetssikring er oppfylt hos oss.

Vi har konkurransedyktige prisar på alle våre tjenester. Vi tar på oss transport og entreprenøropprag hvoudsakelig i Hordaland og Sogn og Fjordane. Våre kunder er privatpersoner, og næringsvirksomheter i både privat og offentlig næringssektor. Sjølv om vi ikkje skulle ha kapasitet / utstyr sjølv til å utføra eit oppdrag, så kan vi vera behjelpelig og ordna det for deg i samarbeid med ein av våre mange samarbeidspartnere.


Gasellebedrift

Jobb hos oss